هشدار سید مصطفی میرسلیم نسبت به تسامح‌ در برابر هنجارشکنی‌ها

ساخت وبلاگ
نوشته اصلي بوسيله mohammadkkk نمايش نوشته ها
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اگر حکومت در مواجهه با این ناهنجاریها عاجز است یا قصد اقدام ندارد ، صریحا اعلام کند تا مؤمنان خود در ایفای وظیفۀ امر به معروف و نهی از منکر به اصلاح این نابسامانیهای اخلاقی و فرهنگی و اجتماعی که کیان جمهوری اسلامی را هدف قرارداده است ، بپردازند".

اولاً اين الان يعني تهديد،و اينجور كه مير سليم تهديد و صحبت از معروف و منكر ميكنه يعني دوباره پونز و سطل رنگ و
كميته و ...!!!
دوماً چي شده حالا به فكر فرهنگسازي و اينجور مسائل افتادند و زمان انتخابات ايشون و دوستانشون اهنگهاي "تتلو" از ستادهاشون پخش ميشد و كسي دنبال فرهنگسازي نبود چون ....!!!!
و من الله توفيق..

امام حسين(علیه السلام) : «من براى امر به معروف و نهى از منكر قيام كردم»
.
.
اصل «امر به معروف و نهى از منكر» در تمامى اديان ابراهيمى مطرح و وظيفه تمامى پيامبران، رسولان، ائمه (ع) و مؤمنان مى‏باشد. اين مسأله يك وظيفه شرعى و فقهى صرف نيست بلكه ملاك، معيار و در واقع علت فرستادن رسولان الهى است زيرا عالم مادى، عالم اختلاط خوبى‏ها و بدى‏ها، حق و باطل، خوش‏آيندها و بدآيندها، ظلمت و نور، فضايل و رذايل است و اين امور گاهى چنان درهم تنيده مى‏شوند كه شناخت آنها و سپس تأسى و عمل به آن، دشوار مى‏گردد. اديان الهى با شناساندن معروف و منكر و در واقع خوب و بد، حق و باطل، ظلمت و نور، فضايل و رذايل به انسان‏ها و به دنبال آن دستور به انجام معروف‏ها و بازداشتن از منكرها، هدايت الهى را به آدمى مى‏آموزند و او را به صراط مستقيم رهنمون مى‏شوند.
رسول خدا (ص) درباره اهميت و جايگاه ويژه امر به معروف و نهى از منكر مى‏فرمايد: «كسى كه امر به معروف و نهى از منكر كند، جانشين خدا در روى زمين و جانشين كتاب خدا و جانشين رسول خداست».(1)
و حضرت على (ع) فرموده‏اند: «قوام شريعت [دين‏] امر به معروف و نهى از منكر است».(2)
قرآن كريم ويژگى «امر به معروف و نهى از منكر» را در مؤمنان، بر اقامه نماز و دادن زكات و اطاعت از خدا و رسولش مقدم مى‏دارد.(3)
امام باقر (ع) نيز در حديثى مى‏فرمايد: «امر به معروف و نهى از منكر راه پيامبران است. برنامه افراد صالح و شايسته است. واجبى است كه ساير واجبات در گرو آن اقامه مى‏شوند. امنيت راه‏ها در سايه آن حاصل مى‏شود. حليت كسب‏ها به سبب آن است. در سايه امر به معروف و نهى از منكر است كه دشمنان را به رعايت انصاف وادار مى‏سازد، كارها در سايه امر به معروف و نهى از منكر به سامان مى‏رسد».(4)
بنابراين، اصل امر به معروف و نهى از منكر مخصوص امام حسين (ع) نيست بلكه وظيفه تمامى پيامبران، رسولان، امامان، صالحان و مؤمنان مى‏باشد. اما از آنجا كه معروف و منكر در زمان سيدالشهداء (ع) بشدت مختلط گرديده و از سوى ديگر منكر در تمامى ابعاد، رايج شده بود و معروف در تمام ساحت‏هايش متروك مانده بود و اين وضعيت منجر به خاموشى دين اسلام و فراموشى سنت نبوى و علوى گشته بود اباعبدالله (ع)، اعتراض به وضع موجود و احياى سيره رسول خدا (ص) و دين اسلام و دفاع از آن را تنها در سايه امر به معروف و نهى از منكر محقق مى‏دانست. به همين دليل آن حضرت هدف از قيام خويش را اصلاح جامعه به وسيله امر به معروف و نهى از منكر بيان مى‏كرد: «انى لم اخرج اشرا و لابطرا و لا مفسدا و لا ظالما و انما خرجت لطلب الاصلاح فى امة جدى (ص) اريد ان آمر بالمعروف و انهى عن المنكر».
.
.

پونز تو پیشنوی و این مسائلی که گفتید تنها از آدم های افراطی بر میاد مثل اکبر گنجی ها که همین افراط اون ها رو امروز به تفریط کشونده

گفتگوی هم میهن...
ما را در سایت گفتگوی هم میهن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان fhammihan بازدید : 111 تاريخ : شنبه 13 خرداد 1396 ساعت: 3:44