حمله نظامی قطر به ابوموسی در دولت خاتمی

ساخت وبلاگ
حمله نظامی قطر به ابوموسی در دولت خاتمی
حمله نظامی قطر به ابوموسی در دولت خاتمی
به گزارش الف به نقل از جهان گفتگو با پیروز مجتهدزاده، استاد جغرافیای سیاسی و ژئوپلیتیک درباره تحولات اخیر منطقه، انقلابهای عربی، شورای همکاری خلیج فارس، اعتراضات مردمی در آمریکا، مذاکرات گروه ۱+۵ با ایران در موضوع هسته‌ای و ادعاهای امارات درباره جزیره ایرانی ابوموسی به شرح زیر است:

شيخ قطر در سال 2004 حمله نظامي‌به جزيره ابوموسي کرد و ايرانياني را کشت.

ولی وزیر خارجه وقت ایران(کمال خرازی وزیر خاتمی) مانع انتشار این خبر در رسانه‌ها شد.

دو سال پس از پايان وزارت آقاي خرازي، وقتي اين موضوع مجددا مورد بحث قرار گرفت، دفتر ايشان طي توضيحاتي در يکي از روزنامه‌هاي صبح، اعلام کرد که وزير خارجه وقت، يعني آقاي خرازي، به هنگام اين حادثه، سفيران قطر و ابوظبي را به وزارت امور خارجه احضار کرده و به آن‌ها هشدار داده است.

اگر ما اين توضيحات را که قبلا در رسانه‌ها منعکس نشده بود، واقعي بپنداريم، همين نشان مي‌دهد که قطر و ابوظبي به آب‌هاي ايراني اطراف تنب و ابوموسي حمله‌ نظامي‌کرده‌اند که خود اين نامه‌ آقاي خرازي آن را تاييد مي‌کند و احتياجي نيست که وقوع اين حادثه را در جايي ديگر مسجل کنيم.

همچنين همين توضيحات نشان مي‌دهد که تا چه اندازه کوتاهي و کم‌کاري در برابر حمله‌ نظامي‌خارجي به آب‌ و خاک ايران انجام شده است، حملاتي که تهديدي براي تماميت ارضي ايران بوده‌اند و برابر مقررات بين‌المللي و داخلي هنگامي‌که چنين رخدادي به وقوع بپوندد، کشور تحت حمله، موظف است دست به اقدام متقابل بزند يا کتبا و رسما به شوراي امنيت سازمان ملل متحد ارجاع دهد و شکايتي رسمي‌طرح کند تا با بررسي اين شکايت، کشور حمله‌کننده محکوم و وادار به پرداخت خسارت و عذرخواهي رسمي‌شود.
- سفر اخیر احمدی نژاد به جزیره ابوموسی سیلی به قطر و ابوظبی بود که این اواخر به کمک دو وزیر خارجه سابق، حاکمیت ایران بر این جزایر را متزلزل فرض کرده بودند.

- آمریکا هر زمان که قصد شیطنت علیه ایران را دارد از اعراب استفاده می‌کند.

- طرح اعتراض به حضور احمدی نژاد در جزیره ابوموسی از سوی امارات با هدف فشار بر ایران در زمان مذاکرات از استانبول تا بغداد بوده است.

- خطاب به آمریکا و فرانسه که به سفر احمدی نژاد اعتراض می کنند و از مذاکره بر سر جزایر سخن می‌گویند می‌گوییم آیا شما حاضر هستید برای بخشی از خاک کشور خود با کشور دیگری گفتگو کنید؟

- آمریکا و فرانسه در حال ایجاد بدعتی هستند که دیگر هیچ دولتی حق نداشته باشد از تمامیت ارضی خود دفاع کند در حالی که دفاع از تمامیت ارضی، یک اصل اساسی پذیرفته شده بین‌المللی و جهانی است.

- قرارداد بین المللی حاکمیت ایران بر جزیره ابوموسی در سازمان ملل ثبت شده است. فرانسه و آمریکا که از مقررات بین‌المللی و کوتاه آمدن ایران سخن می‌گویند، پاسخ دهند که براساس کدام مقررات بین المللی بر سایر ملت‌ها اجحاف‌ می‌کنند؟

- مقامات آمریکا و فرانسه باید بدانند قراردادی که در سال ۱۹۷۱ بین ایران و امارات بسته شد پس از یک سال مذاکره انجام شد. این کشورها باید بفهمند که در مورد مسائلی که خبر ندارند اظهارنظر نکنند.

- نیمه شمالی جزیره ابوموسی طبق قرارداد نوامبر سال ۱۹۷۱ جزء خاک ایران است و این موضوع در سازمان ملل ثبت شده است. پرچم ایران در آن در اهتزاز است که طبق قوانین بین‌المللی اگر پرچم کشوری در خاکی برافراشته باشد آن قطعه خاک جزء سرزمین اصلی آن کشور محسوب می شود.

- ابوظبی شلوغ کرده است و می گوید که رئیس‌جمهور بدون اجازه امارات از این منطقه دیدن کرده است. از کی رسم شده است که رئیس‌جمهور کشوری که می خواهد از گوشه‌ای از خاک کشور خود دیدن کند باید از ابوظبی اجازه بگیرد.

- یکی از اسناد جزیره ابوموسی که از سوی مجامع بین‌المللی نیز پذیرفته شده است به این شرح است که اگر در آینده، تحولات جزیره ابوموسی به ضرر ایران باشد، جمهوری اسلامی حق دارد تمام جزیره را تصرف کند.

- مقامات آمریکایی و فرانسوی که از حل مسائل از طریق مذاکره بر سر جزیره ابوموسی صحبت می کنند، قبل از سخن گفتن مقداری مطالعه داشته باشند. جزیره ابوموسی در نتیجه مذاکره به ایران پس داده شد. این کشورها اصلا نمی‌دانند موضوع چیست.

* در حاشیه گفتگو
- در بحث جزایر سه‌گانه و ادعای امارات، وقتی اتحادیه عرب به سازمان ملل شکایت کرد آقای متکی، وزیر خارجه وقت در جلسه شکایت علیه ایران، شرکت کرد.

- در حوادث بعد از انتخابات ۸۸، آن کارمند سفارت انگلیس که برای رسانه‌های انگلیسی خبر و عکس می‌فرستاد، یک ایرانی خودفروش است که برای خودشیرینی این کار راه انجام می‌داد.

- مسئله انگلیس و سیاست‌های آن در قبال کشورهای دیگر، مسئله جدید و فقط برای جمهوری اسلامی ایران نیست.

- تمام اقدامات مصدق به نفع انگلیس تمام شد. ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ کودتا نبود چون حکومت تغییر نکرد. دولت معزول که همه اعضای آن علیهش بلند شده بودند مرخص شد.

- شبکه "بی‌بی‌سی" از زیرک ترین دستگاه‌های خبری و در عین حال از حرفه‌ای ترین رسانه‌هاست و از صدای آمریکا مودب‌تر عمل می کند. معلوم نیست چرا این شبکه عظیم انگلیسی این همه از مصدق داد سخن می‌دهد! و می‌خواهد او را قهرمان ملی ایران معرفی کند!

- حتی یک نفر از اپوزیسیون خارج نشین نظام جمهوری اسلامی هم به دنبال دموکراسی نیست. شعار دموکراسی‌خواهی می‌دهند اما با آمریکا برای حمله به ایران سازش می‌کنند! به این امید که بدست امریکا قدرت را در ایران قبضه کنند. آیا این دموکراسی خواهی است؟!

- برخی از همین عناصر خارج‌نشین در جنگ ایران و عراق با صدام حسین مشارکت کردند و علیه ملت خود شمشیر کشیدند. شما نام این کار را دموکراسی خواهی می‌گذارید؟!

- بنده یک انتقاد از آقای خاتمی داشتم و دارم و نوشتم، آقای خاتمی در زمان خود دم از اصلاحات میزد. به ما بگویید چه چیزی را می‌خواهید اصلاح کنید؟ در جایی اصلاحات می‌کنند که خرابی وجود داشته باشد شما بگویید کجا خراب است. شما که جرئت ندارید بگویید در کجا قصد ایجاد اصلاحات دارید. رژیم شاه که دیگر بر سر کار نیست که می‌خواهید بگویید اصلاح می‌کنم. پس می خواهی این حکومت را اصلاح کنید؟!

.

گفتگوی هم میهن...
ما را در سایت گفتگوی هم میهن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان fhammihan بازدید : 88 تاريخ : سه شنبه 11 خرداد 1395 ساعت: 22:20