محکومیت اشغال قره باغ توسط مقام معظم رهبری

ساخت وبلاگ
رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) در فرمایشی قره باغ اشغالی را جزو اراضی اسلام معرفی می کند.
سخنرانی رهبر انقلاب در اجتماع عظیم مردم تبریز۱۳۷۲/۰۵/۰۵

مقام‌ معظم‌ رهبری‌ در بخش‌ دیگری‌ از بیاناتشان‌ با اشاره‌ به‌ ظلم‌ و ستم‌ تحمیل‌ شده‌ بر مسلمانان‌ در بوسنی‌ و هرزگوین‌، تاجیکستان‌ و قره‌ باغ‌ فرمودند: دولت‌ ارمنستان‌ و ارامنه‌ قره‌باغ‌ به‌ مسلمانان‌ این‌ منطقه‌ ستم‌ می‌کنند و ما اقدامات‌ اخیر ارامنه‌ قره‌ باغ‌ را به‌ پشتیبانی‌ دولت‌ ارمنستان‌ صورت‌ گرفته‌ است‌ محکوم‌ می‌کنیم‌ و انتظار داریم‌ ارامنه‌ داخل‌ کشور ما نیز رفتار ارامنه‌ آن‌ منطقه‌ را محکوم‌ کنند.
پیام به کنگره عظیم حج ۱۳۷۱/۰۳/۱۳

در حوادث جاری عالم نیز شواهد متعددی را براین مدعا می‌توان مشاهده کرد که از جمله‌ی تلخترین و غم‌انگیزترین آنها، حوادث جاری در بوسنی و هرزگوین و نیز جنگهای خانگی در قره‌باغ و منطقه‌ی عمومی قفقاز است. سرکوب خونین و قساوت‌آمیز مسلمانان در سارایوو که در قلب اروپای باصطلاح متمدن جریان دارد به قدری خشن و وحشیانه است که آدمی را به یاد قتل عام‌های معروف اروپا در قرون وسطی و در جنگهای مذهبی و نژادی این قاره‌ی جنگ‌طلب می‌اندازد، با این تفاوت که امروز صربهای یوگسلاوی سابق، برای کشتار دستجمعی مسلمانان از ابزارهای جنگی مدرن استفاده می‌کنند! با این حال این دولتها که به بهانه‌ی حقوق بشر در کار کشورهای دور دست هم دخالت و اعمال نظر می‌کنند در برابر این فجایع دست روی دست گذارده‌اند. امریکا و کشورهای اروپایی در همین منطقه و نسبت به جمهوریهای دیگر همان کشور سابق، آن‌جا که پای مسلمانان در میان نبود به طور قاطع از پیش آمدن چنین کشتارهایی جلوگیری کردند. در منطقه‌ی قفقاز نیز دولتهایی که می‌توانستند با اعمال فشارهای معمول، مانع از کشتار مسلمانان قره‌باغ شوند، نه تنها اقدامی جدی نکردند و بلکه تلاش میانجی‌گرانه‌ی جمهوری اسلامی را هم آماج توطئه و مخالفت خود ساختند و بی‌علاقگی خود را به سرنوشت ملت تازه استقلال یافته‌ی قفقاز، ثابت کردند.
پیام به کنگره عظیم حج۱۳۷۳/۰۲/۲۵

اگر جلاّدی پس از ساعتها و روزها، شکنجه‌ی شخصی را موقوف کند می‌تواند مدعی انساندوستی خود شود و ادامه ندادن شکنجه را دلیل بیاورد؟؟! همین موضع ظاهراً بیطرف ولی عملاً خصمانه نسبت به مسلمین، در همه‌ی قضایایی که در آن مسلمانان مظلوم، یک طرف قضیه و مورد ستم و فشار دشمنان خود هستند، نیز از امریکا و همدستان اروپایی‌اش مانند انگلیس دیده می‌شود. که نمونه‌ی آن، قضایای گریه‌آور کشمیر و محنت شدید مسلمانان قره‌باغ و تاجیکستان است.
دیدار رئیس جمهوری گرجستان با رهبر انقلاب ۱۳۷۱/۱۰/۳۰

رئیس جمهور گرجستان نسبت به فاجعه جنایات صربها علیه مردم مسلمان بوسنی و هرزگوین ابراز تأسف کرد و شورای امنیت سازمان ملل را در این زمینه مسئول دانست. وی همچنین مواضع و سیاستهای جمهوری اسلامی ایران را در قبال مسائل بین‌المللی بویژه در منطقه‌ی آسیای میانه از جمله مسأله قره‌باغ بسیار سنجیده توصیف کرد و در پایان سخنانش،‌ تأثیر فرهنگ و عقاید ملت ایران را در گرجستان بسیار مؤثر و مهم خواند.
دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب ۱۳۷۳/۰۱/۳۱

رهبر انقلاب‌ اسلامی‌ از کشتار مسلمانان‌ در قره‌ باغ‌، تاجیکستان‌ و کشمیر به‌ عنوان‌ موارد دیگری‌ از مصائب‌ جهان‌ اسلام‌ یاد کردند و فرمودند: دولت‌ و ملت‌ ایران‌ بدون‌ هیچگونه‌ ترس‌ و هراسی‌ در راه‌ انجام‌ وظایف‌ اسلامی‌ پیشگام‌ است‌ و برای‌ انجام‌ تکلیف‌ خود منتظر اقدام‌ دیگران‌ باقی‌ نمی‌ماند. ملت‌ ایران‌ با بریدن‌ رشته‌های‌ ترس‌ از قدرتها با قامتی‌ راست‌ ایستاده‌ است‌ و به‌ رغم‌ تصور واهی‌ دشمنان‌ اسلام‌، امروز با گذشت‌ 15سال‌ از پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌، جوانان‌ در دنیا به‌ نام‌ ایران‌ شعار می‌دهند و شور و شوق‌ ملت‌های‌ مسلمان‌ نیز نسبت‌ به‌ ایران‌ و انقلاب‌ اسلامی‌ پیوسته‌ در حال‌ افزایش‌ است‌.
بیانات در آغاز هشتمین اجلاس سران کشورهای اسلامی ۱۳۷۶/۰۹/۱۸

امروز برخی از کشورهای ما از امکانات طبیعی و تولیدی و تواناییهای علمی و صنعتی و فرهنگی با ارزشی برخوردارند، که برخی دیگر نهایت نیاز را به آن دارند. این سازمان میتواند در تبادل منطقی و عادلانه این امکانات، دخالتی جدّی داشته باشد. امروز و همیشه، جمعهای بزرگی از مسلمین، دچار دردهای جانگزایی هستند که حلِ‌ عاجل میطلبد. مثلاً هم اکنون بعضی از ایالتهای افغانستان - مانند بامیان - در معرض آسیب گرسنگی عمومی و سرمای سخت زمستانِ آن مناطق قرار دارند. ملت عراق در یکی از سختترین محنتهای تاریخ خود - از لحاظ نایابی مواد غذایی و دارو - به‌سر میبرد و جان میلیونها انسان، به‌ویژه کودکان، در خطر است. در الجزایر، فجیعترین جنایات از سوی دستهای پنهان ارتکاب میشود تا اسلام گرایان بدان متّهم و چهره اسلام از آن زشت شود! در بوسنی، در کشمیر، در سومالی، در قره‌باغ و در برخی نقاط دیگر، مسلمانان دچار مشکلاتند. سازمان کنفرانس اسلامی میتواند با استفاده از کمیته‌های مخصوص، به این کارها همّت گمارد و با کار مؤثّری که همه اعضا در آن سهیمند، معضل را حل کند. ما برای فعال کردن این سازمان در مسائل فیمابین کشورهای خود، به جز اراده همگانی و کمک مالی از سوی کشورهای اسلامىِ ثروتمند، به هیچ کس و هیچ چیز دیگر نیاز نداریم. مخالفت احتمالی دولتهایی که از اتّحاد مسلمین متضرّر میشوند، نمیتواند هیچ مانعی بر سر این راه ایجاد کند؛ مگر آن‌که در اراده ما تزلزل ایجاد شود.
دیدار رئیس‌جمهور پاکستان با رهبر انقلاب ۱۳۷۳/۰۶/۲۰

حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌ غربیها بویژه‌ آمریکا و مجامع‌ مدعی‌ طرفداری‌ از حقوق‌ بشر را به‌ سبب‌ چشم‌‌پوشی‌ در برابر تضییع‌ حقوق‌ مردم‌ مسلمان‌ کشمیر، فلسطین‌، بوسنی‌ و قره‌باغ‌ محکوم‌ کردند و کشورهای‌ اسلامی‌ و بیش‌ از همه‌ ایران‌ و پاکستان‌ را به‌ افشای‌ فجایعی‌ که‌ بر مردم‌ مظلوم‌ کشمیر تحمیل‌ شده‌ است‌، موظف‌ دانستند.
گویا این دیپلمات فراموش کرده است که در مراحل اولیه جنگ قره‌باغ که پیامدهای انسانی تکان‌دهنده‌ای برای مسلمانان ساکن قره‌باغ و شهرهای حاشیة آن (که هم‌اکنون در اشغال ارامنه است و این شهرها خارج از قره‌باغ قرار دارند) در پی داشت، عموم مردم مسلمان ایران، بخصوص صدها هزار رزمنده‌ای که در جنگ علیه صدام شرکت کرده بودند، به کمک مردم مسلمان و ستمدیده قره باغ شتافتند، به گونه‌ای که صدها تن از رزمندگان ایرانی و مجاهدین افغانی ساکن ایران وارد جمهوری آذربایجان شدند تا تجربیات جنگی خود را از طریق آموزش فنون نبرد در اختیار جوانان شیعة آذری بگذارند.
این همدردی، علاوه بر اینکه جنبه دینی و ایدئولوژیک داشت، ناشی از تعلق خاطری بود که ایرانی‌ها نسبت به مسلمانان ساکن در سرزمین‌های قفقاز (که با انعقاد عهدنامه‌های ننگین گلستان و ترکمانچای از ایران جدا شدند) دارند.
بی‌کفایتی دولت شوونیستی ابوالفضل ایلچی‌بیگ که احمقانه رؤیای تشکیل «توران بزرگ» را در سر می‌پروراند و حتی آشکارا از تجزیة ایران سخن می‌گفت، از سویی، و حمایت نظامی و تسلیحاتی روسیه از ارمنستان و ارامنة مسلح قره‌باغ، باعث می‌شد که هر روز بخشی از خاک جمهوری آذربایجان به اشغال ارمنستان درآید، در چنین وضعیتی، نیروهای مردمی ایران و از جمله برخی فرماندهان مردمی دفاع مقدس وارد خاک آذربایجان شدند و اردوگاههای نظامی را برای تعلیم جوانان پاکباخته آذری سامان دادند.
در سایه فعالیت‌های انجام شده، کمکهای نظامی مؤثری از سوی ایرانی‌ها برای مقابله با تجاوزات ارامنه انجام شد. دولت ایران نیز از سویی برای کاهش پیامدهای فاجعه‌بار جنگ، کمکهای اقتصادی گسترده‌ای را در اختیار آوارگان جنگی آذری قرار داد و اردوگاههای متعددی را برای آوارگان تشکیل داده، میلیونها دلار در راستای فعالیت‌های بشر دوستانه هزینه کرد.

گفتگوی هم میهن...
ما را در سایت گفتگوی هم میهن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان fhammihan بازدید : 108 تاريخ : دوشنبه 16 فروردين 1395 ساعت: 3:48