آگاه سازی و هشدار هایی که باید جدی گرفته شود

ساخت وبلاگ
۱ - هرگز از رايانه خود به ويژه در محل كار، بدون رمز عبور (پسورد‌) استفاده نكنيد.

هميشه برای رايانه خود رمز عبور تعيين كرده و آن را طوری تنظيم نمائيد كه در صورت عدم استفاده از آن به مدت (حداكثر) ‌پنج دقيقه از شما اسم عبور درخواست نمايد. اين كار مانعی برای دسترسی ديگران به رايانه شما خواهد بود و تا حدودی امنيت سيستم شما را افزايش می ‏دهد.

۲ - هرگز از رمز عبور ساده و مشخص استفاده نكنيد.

سعی كنيد رمز عبور های سيستم خود را پيچيده و غيرقابل پيش بينی انتخاب كنيد. انتخاب رمز عبور با كاركتر های زياد، با حروف و اعداد، حروف كوچک و بزرگ و يا انتخاب آن به زبان ديگر، می ‏تواند امنيت سيستم شما را افزايش دهد.

۳ - هرگز اطلاعات محرمانه خود را در فايل‏ های آشكار و سهل الوصول قرار ندهيد.

فايل‏ های محرمانه خود را می ‏توانيد به‏ صورت پنهان و در زير مجموعه فايل‏ های سيستمی يا ‏‏‏‏زير مجموعه ساير برنامه ‏های نصبی سيستم قرار دهيد تا به‏ راحتی در اختيار افراد بيگانه قرار نگيرد. در غير اين صورت، احتمال دسترسی راحت به اين‏گونه ‏‏‏‏فايل‏ های همواره متصور است.

۴ - هرگز از كامپيوتری كه دارای اطلاعات محرمانه و با اطلاعات خصوصی است، برای متصل شدن به اينترنت استفاده نكنيد.

هميشه در هنگام متصل شدن به اينترنت خطر سرقت اطلاعات، ‌تخريب اطلاعات به‏ صورت جدی وجود داشته و در صورت بی تفاوتی به اين مطلب خطرات جبران ناپذيری سيستم و اطلاعات شما را تهديد می‏‏ كند.

۵ - هرگز كامپيوتر خود را كه حاوي اطلاعات محرمانه يا ‏‏‏‏خصوصي است، جهت تعمير به افراد متفرقه و ناشناس ندهيد.

حتماً نسبت به تعميركار كامپيوتر خود اطمينان حاصل نموده و سعي كنيد شخصاً هنگام تعمير حضور داشته باشيد.

۶ - هرگز قطعات آسيب ديده سيستم كامپيوتر خود را مانند: (هارد، فلاپی، ‌سی دی ‌و . . ..) دور نياندازيد.

حتما اين‏گونه ‏‏‏‏لوازم از كار افتاده را منهدم كرده و امكان بهره برداری مجدد را از آن‏ها ‏بگيريد. اغلب كامپيوتر های مستعمل و از رده خارج شده دارای اطلاعات ارزشمندی است كه در هنگام تعويض يا فروش بر اثر سهل انگاری در سيستم ‏ها باقی مانده است. هم‏چنين امكان بازيافت اطلاعات از حافظه‏ های پاک شده سيستم وجود داشته و صرف پاک كردن يا ‏‏‏‏فرمت كردن سيستم نمی‏ توان از پاک شدن صد در صد آن‏ها ‏اطمينان داشت. بنابراين بعضی از افراد تصور می‏ كنند با پاک كردن هارد های مستعمل تمام اطلاعات آن‏ها ‏از بين رفته و می‏ توانند آن‏ها ‏را دور ريخته يا ‏‏به فروش برسانند.

۷ - هرگز به تماس‏ های تلفنی از طريق اينترنت اعتماد نداشته باشيد.

امروز اغلب تلفن‏ های خارج از كشور توسط تماس ‏های تلفنی اينترنتی صورت می‏ گيرد كه كارت‏ های خدماتی آن‏ها ‏در همه جا قابل دسترس می‏ باشد. از آن‏جا كه شركت ‏های خدمات اينترنت (‌آی - اس - پی) ‌و كشور های سرويس دهنده (بک بن) توانايی استراق سمع تمامی مكالمات تلفنی را دارند. استفاده از اين ارتباطات نيز نا امن و غيرمطمئن می‏ باشد.

۸ - هرگز از مشخصات اصلی خود در محيط اينترنت استفاده نكنيد.

- - , .

گفتگوی هم میهن...
ما را در سایت گفتگوی هم میهن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان fhammihan بازدید : 108 تاريخ : يکشنبه 16 اسفند 1394 ساعت: 6:32