چرا برخی عفونت ها طولانی مدت هستند؟ به دلیل جامعه گرایی باکتریایی!

ساخت وبلاگ
چرا برخی عفونت ها طولانی مدت هستند؟ به دلیل جامعه گرایی باکتریایی!
تحقیقات جدید با استفاده از بازه های متعدد زمانی میکروسکوپی نشان داده است که باکتری ها با راهبرد مصون سازی، میزان های مختلف مقاومت به آنتی بیوتیک را با هم مبادله می کنند، حتی زمانی که در معرض تهدید نباشند. این دیدگاه جدید می تواند توضیح دهد چرا برخی عفونت ها بر خلاف درمان های آنتی بیوتیکی دوام می آورند، و پیشنهاد می دهد که راهبرد های متفاوتی که ممکن است این تبادل را با اختلال مواجه کند، موثر باشند.
چرا برخی عفونت ها طولانی مدت هستند؟ به دلیل جامعه گرایی باکتریایی!

این نتایج می تواند استفاده هایی از این دست داشته باشد که چگونه عفونت های طولانی مدت مثل آن دسته که با فیبروز کیتسک در ارتباط هستند را می توان معالجه کرد.

این مقاله، که توسط محققان دانشگاه ورمونت نوشته شده است، از تعدادی ویدیو هایی با زمان بندی متفاوت استفاده نموده تا نشان دهد سلول های تکی در یک مجموعه تصادفی باکتریایی از میزان زیادی پروتئین استفاده می کنند تا بتوانند هر چه بیشتر علیه آنتی بیوتیک ها مقاوم تر شوند، حتی زمانی که جامعه شان بوسیله هیچ نوع آنتی بیوتیکی در معرض خطر واقع شده باشد. اگر فقط تعداد اندکی سلول از درمان های آنتی بیوتیکی جان سالم به در برند، مجددا می توانند کلونی باکتریایی را از نو بوجود آورند.

خانم ماری دانلوپ (Mary Dunlop)، یک استاد یار در کالج مهندسی و علوم ریاضی این دانشگاه و نویسنده همکار این مقاله، گفتند: «از لحاظ دیدگاه متابولیسمی برای یک سلول هزینه بر است تا پروتئینی بسازد که او را مقاوم می کند. این راهبرد به کلونی اجازه می دهد با قادر ساختن برخی سلول های درون جمعیتش که میزان بالای مقاومت را دارند از شانس بقای خود حفاظت نماید، در حالی که دیگر سلول ها از انجام کار های اضافه مربوط به این امور باز داشته شده اند.»

مطالعات گذشته نشان داد که، وقتی میکروب ها با آنتی بیوتیک ها مواجه می شوند، تمامی سلول ها در جمعیت باکتریایی از راهبرد استفاده از این پروتئین بهره می برند، که با یک مکانیزم به اسم MarA فعال می شود، و همگی علیه آنتی بیوتیک مقاوم می شوند.

اما این تحقیقات جدید در بین اولین تحقیقاتی است که نشان می دهد کلونی ها حتی زمانی که هیچ گونه خطری آنها را تهدید نمی کند هم از این استراتژی استفاده می کنند.

خانم دانلوپ گفتند: «این مقاومت انتقالی، که با درجات مختلفی در بین سلول های یک جمعیت توزیع شده، ممکن است به عنوان یک خصوصیت و هنجار در بین همه جمعیت های باکتریایی باشد.»

این امر ممکن است توضیح دهد که چرا عفونت در برخی بیماری ها نظیر فیبروز کیستیک برای مدت طولانی باقی می ماند. در خصوص این بیماری ها، کلینیک ها می دانند که نباید از آنتی بیوتیک ها استفاده نمود که منجر به فعال سازی مقاومت MarA کل جمعیت باکتریایی شود.

اما دوام برخی سلول های مقاوم به آنتی بیوتیک بعد از درمان با آنتی بیوتیک مناسب، می توان به اندازه کافی برای باقی ماندن عفونت کافی باشد.

این مطالعه پیشنهاد می دهد با تغییر دوره و زمان درمان های آنتی بیوتیکی می توان راهی برای محدود سازی عفونت ، همانطور که باکتری ها در حال مبادله اثر مقاونتی در بین اعضایشان هستند، ایجاد کرد تا دارو بتواند یک کلونی را به طور کامل از بین ببرد.

برخی باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک، مثل MRSA، به خاطر تغییرات ژنتیکی مثل جهش هاست که مقاوم به آنتی یوتیک هستند. آن دسته که توسط خانم دانلوپ مورد مطالعه قرار گرفتند متعلق به همکاران ایشان بود که خصوصیات شان را تغییر داده بودند -- برای مثال فعالیت های پروتئینی -- اما نه ژنوم شان، که باعث می شد از آنجایی که میزان مقاومت هر باکتری در طول زمان تغییر می کند، به طور قابل توجهی شناسایی شان به سختی صورت پذیرد.


مترجم: اسماعیل روستایی
sciencedaily



منبع:وب سایت علم دیلی

- - , .

گفتگوی هم میهن...
ما را در سایت گفتگوی هم میهن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان fhammihan بازدید : 82 تاريخ : شنبه 8 اسفند 1394 ساعت: 12:23