مجله دیجیتال

ساخت وبلاگ
مجله دیجیتال

تعاریف و ویژگی ها در نگاهی اجمالی

منطبق با فناوری روز

صرفه جویی در زمان

کاهش هزینه ها

محیط تعاملی

دوستدار محیط زیست

چندرسانه ای

مجله دیجیتال (کاتالوگ دیجیتال) را میتوان یکی از جدید ترین روشهای دنیای تبلیغات در عصر حاضر دانست که هر روز شاهد استقبال و گرایش طیف وسیعی از کاربران به آن می باشیم .

طیف کاربرانی که شامل کمپانی های بزرگ تجاری ، خدماتی ، تبلیغاتی و حتی کاربران خانگی است و هر یک می کوشند با کمک از آن پیام تبلیغاتی مورد نظر را انتقال دهند و محصولات و خدمات خود را معرفی نمایند .

در ایران نیز در کنار بکارگیری نمونه های مالتی مدیا و هدایای تبلیغاتی در سبک سنتی ، اینگونه طراحی کاتالوگ و بروشور ( digital catalog ) با استقبال فراوانی در حوزه چاپ و نشر روبرو شده است . شاید دلیل این اقبال روزافزون از مجله (نشر دیجیتال) را بتوان به عوامل زیر نسبت داد:

هزینه های چاپ:

در وهله اول باید گفت هزینه های چاپ برای ناشران در بازه های زمانی مختلف به طور مداوم در حال افزایش است .

جدا از این ، مجموعه فرآیند بعد از چاپ ، شامل بسته بندی و سیستم توزیع نیز محلی برای افزایش این هزینه ها است . افزایش هزینه ها در سمت دیگری که در اصل گیرنده این محصول می باشد نیز اثر گذاشته و شاهد افرایش تعرفه سفارش برای خوانندگان و مشتریان هستیم .

زمان:

در شرایط جدید همگی ما بیش از پیش به اهمیت واژه زمان پی برده ایم .در تمامی صنایع قسمت مهمی از فناوری در جهت کوتاه ساختن زمان در فرآیند تولید به خدمت گرفته می شوند .دنیای نوین ارتباطات نیز از این قاعده مستثنا نیست و علاوه بر کاهش زمان تولید محصولات فرهنگی ، در کوتاه کردن فاصله ارائه محصول به کاربر نهایی و هدایای تبلیغاتی نیز گام بر می دارد . دیگر خطای انسانی در مراحل چاپ و توزیع باعث اتلاف این عنصر ارزشمند نمی شود و هرگونه خطا در مراحل تولید و انتشار به راحتی قابل جبران است .

صنعت چاپ سنتی چه در تولید و چه در تکثیر گرفتار محدودیت های خاص خود است . این نوع نسخه از مجلات و بروشور ، به راحتی قابلیت تکثیر و ارائه به کاربر در کوتاه ترین زمان ممکن در فضای آفلاین ، همچون رایت انبوه بر سی دی و یا کپی بر روی حافظه های فلش ، و محیط آنلاین وب سایت ها را دارا است . در کنار مشاهده آنلاین قابلیت دانلود نسخه اصلی مجله نیز برای کاربری آفلاین فراهم می شود.

محیط تعاملی:

عامل سوم را باید تعامل و یا به طور دقیقتر محیط تعاملی دانست .

محیط تعاملی که در رایانه ها و تلفن های هوشمند و به طور کلی در نرم افزار های موجود در آنها ، نسبت به هر کلیک و یا لمس کاربر واکنش نشان می دهند . حال تصور مرور هر صفحه دلخواه از مجله با یک کلیک و یا بزرگنمایی آن با لمس انگشتان تا چه اندازه می تواند لذت بخش باشد؟

علاوه بر این ، قابلیت های به کارگیری تعامل و بارگزاری این محصول در محیط های آنلاین همانند وب موجب شده است در راه اندازی و طراحی آنلاین ، قسمتی برای معرفی پروژه های شرکتی با کمک از این فناوری در نظر گرفته شود .

- - , .

گفتگوی هم میهن...
ما را در سایت گفتگوی هم میهن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان fhammihan بازدید : 89 تاريخ : جمعه 25 دی 1394 ساعت: 1:53